Wilt u eindelijk af van die vervelende plassen, geulen en losse stenen? Wij helpen u graag met het aanleggen van de bestrating die perfect bij u, uw huis en tuin past.

 

Met name de afwatering, hoogteverschillen, ondergrond en soort steen zijn elementen die erg belangrijk zijn.

 

Het vergt de nodige ervaring om met piketten en lijnen de juiste hoogtes vast te stellen. Het gebruik van een laser is voor ons nog een extra manier om ervoor garant te kunnen staan dat wij perfect werk afleveren.

 

Bestrating dient voldoende af te lopen om plassen te voorkomen bij een regenbui. Is het niet mogelijk om dit bij u te doen dan zal er een goot worden aangelegd voor het afvoeren van overtollig regenwater. Hier zullen wij altijd een goed doordacht ontwerp van maken.

 

De ondergrond zal door ons worden voorzien van een goede verdichtende laag straatzand of zandcement. Dit is om verzakkingen te voorkomen. Deze laag zal, afhankelijk van de locatie ongeveer 20 cm diep zijn en wordt goed aangetrild. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen last meer heeft van een ongelijke bestrating.

 

Er zijn verscheidene mogelijkheden bij het uitzoeken van het soort steen en verharding. Er is open verharding zoals grind, half open verharding zoals tegels en gesloten verharding zoals beton. Het verschil hierin ligt aan de waterdoorlaatbaarheid. Afhankelijk van de soort bestrating kan deze nog worden nagetrild. Zo kunt u er van op aan dat alles goed vast ligt.

 

Tevens kunt u voor het uitbreken en/of afvoeren van oude bestrating bij ons terecht.

 

Afbeeldingsgalerie