Inhoud

Ons bedrijf nu is uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf met daarnaast een tuincentrum. Steeds meer houden we ons vandaag de dag bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere- en bedrijfstuinen. Tevens zijn wij druk in de weer met overheidsprojecten.

 

U bent op bezoek in ons tuincentrum, en op zoek naar een geschikt artikel voor uw tuin. U kunt van deze gelegenheid gebruik maken om eens een rustige wandeling te maken door onze planten- boomkwekerij en ideeën op doen bij onze speciaal aangelegde toontuinen en vijvers.

 

Zodra u informatie wilt over plantsoenen, de aanleg van het één en ander of bent u nieuwsgierig naar wat al onze mogelijkheden kunnen betekenen voor u en uw tuin trekt u bij ons aan de bel.

Onder het genot van een kop koffie worden al uw vragen duidelijk en uitgebreid beantwoord.

 

Als u twijfelt over een renovatie, soort bestrating of als u denkt dat uw bomen verzorging nodig hebben, komen wij bij u thuis langs en geven u het juiste advies.

 

Komt u nu met een kleine personenauto of een grote bedrijfswagen met aanhangwagen, parkeren is geen enkel probleem op ons terrein.

 

Ook kunt u uw kind(eren) met een gerust hart meenemen. Er zal geen verveling toeslaan in onze speeltuin. Voor u geen gezucht, geroep en getrek meer wanneer u in gesprek bent met één van onze medewerkers.

 

Afbeeldingsgalerie