Wanneer u iets extra’s wilt toevoegen aan uw tuin is een vijver een zeer mooie en duurzame oplossing. Het is weliswaar niet de meest goedkope optie, maar een vijver kan en zal zeker uw tuin tot grote hoogtes tillen en het plaatje compleet maken.

 

Het geluid van stromend water, mooie grote vissen en het zachtjes klateren van een fontein of waterval zijn heerlijke achtergrondgeluiden voor een rustgevende wandeling door de tuin.

 

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor het ontwerp van een vijver. U kunt voor een strak en tijdloos ontwerp gaan zoals een rechthoek of een vierkant, maar misschien vindt u een natuurlijke vorm die opgaat in zijn omgeving wel beter bij u passen.

 

Ook alles in uw vijver kunt u naar wens invullen. Wel of geen vissen, belichting, waterplanten, stapstenen, bruggetjes, filters, watervallen en nog veel meer unieke mogelijkheden worden voor u gerealiseerd.

 

Met ons assortiment in hoge kwaliteit rubberen vijverfolie en stenen, creëren wij de vijver die aan al uw wensen zal voldoen.

 

Afbeeldingsgalerie